Tiedotteet 


1.7.2023


Uusi palvelin on otettu käyttöön. Ei muuta tiedotettavaa juuri nyt. 


27.6.2023Ongelma uuden palvelimen RAID huoltotoimenpiteen yhteydessä.


Palvelimelle on tehty huoltotoimenpide, jonka yhteydessä kaikki data ei ole siirtynyt. Asia on tiedossa ja sitä korjataan parhaillaan. Kiitos kärsivällisyydestä. 19.6.2023


Palvelimen huoltotoimenpiteitä

Vanha palvelin jää pian pois käytöstä. Siirrämme datan uudelle palvelimelle, joten palveluissa voi esiintyä häiriöitä Juhannusviikolla. 


11.5.2023


Kaikenlaisia huijausviestejä liikkeellä


Huijausviestejä, mm. kotisivutilaa tai sähköpostin käyttöä koskevia viestejä satelee asiakkaille aika ajoin. Niihin ei tule vastata, eikä lähettää eteenpäin kenellekään. Palvelin voi lähettää automaattisen viestin koskien palvelintilan tai sähköpostilaatikon kapasiteetin käydessä vähiin. Näihin viesteihin ei voi vastata, vaan niissä kehotetaan kääntymään palveluntarjoajan puoleen. Näissä ei myöskään käytetä uhkailuja, kuten huijausviesteissä yleensä. Huijausviestit tulee poistaa, avaamatta niissä olevia linkkejä. 


1.12.2022

Palvelimen PHP - versio 7.4 jää pois lähiaikoina. Uusi PHP - versio on 8.1. Tämä tulee huomioida, jos www-sivut, kuten WordPress käyttävät vielä vanhaa versiota. 


Horde Webmail perustuu vanhaan PHP-versioon, joten sen käyttö  päättyy siinä vaiheessa kun cPanel päivittyy versioon 108. Tämä pitäisi tapahtua joulukuun aikana. Horden tiedostot, kuten kalenterit sähköpostit ym. siirtyvät automaattisesti Roundcube Webmailiin.