Etusivu FI-osoite Web-hotellit Help   Contact Domainpalvelu - ehdot Tiedotteet
 


REKISTERÖINTIEHDOT JA SÄÄNNÖT

Domainnimi (domain) = verkkotunnus, verkko-osoite

Tarjoamme verkkotunnuksia mm. seuraavilla yleisillä päätteillä: fi, com, net, org, info, biz

Maapäätteet kuten mm: .us .co .cc .ws .tv .tw .in

Verkkotunnusten rekisteröinnissä noudatetaan TRAFICOMIN ja ICANN:n antamia ohjeita. Pidätämme oikeuden olla rekisteröimättä hyväntavan vastaisia, kuten toisen rekisteröidyn tavaramerkin tai yritysnimen mukaisia verkkotunnuksia.


Palvelintilaa ei tarjota aikuissivujen ylläpitoon, emmekä myöskään hyväksy palvelintemme käyttöä roskapostitukseen tai muuhun tätä vastaavaan toimintaan.


Rekisteröintijakso

Verkkotunnusten com/net/org rekisteröintijakso maksimi kymmenen vuotta. Fi-verkkotunnusten maksimi viisi vuotta.

FI-verkkotunnuksen rekisteröinti

Rekisteröimme FI-osoitteet TRAFICOMin, (ent. Ficora) Liikenne- ja viestintäviraston ehtojen mukaisesti.


Domainnimen Whois-rekisteri

Domainnimen omistajana yhteystietosi merkitään julkiseen Whois-rekisteriin. ICANN:n määräysten mukaan verkkotunnuksen omistajan yhteystiedot rekisterissä tulee ehdottomasti olla oikeat. ICANN voi peruuttaa väärillä tiedoilla rekisteröidyn verkkotunnuksen.

com .net .org .biz .info .in - päätteet on mahdollista rekisteröidä myös siten, että omistajan yhteystiedot peitetään.


Verkkotunnuksen uusiminen, irtisanominen tai siirto

Uusimislasku lähetetään sähköpostilla noin 30 päivää ennen rekisteröintiajan umpeutumista. Asiakkaan tulee huolehtia, että laskun vastaanottava sähköpostiosoite on voimassa oleva. Uusi tilausjakso on maksettava pankkitilillemme viimeistään laskussa mainittuna eräpäivänä.

Verkkotunnusta ja siihen liitettyä palvelua ei tarvitse uusia, eli uusimislaskua ei tarvitse maksaa, ellei sen voimassaoloa haluta jatkaa.

Mikäli verkkotunnusta ja siihen liitettyä web-hotellipalvelua ei makseta eräpäivään mennessä, palvelun käyttö estetään. Tällöin palveluun liitetty sivusto ja sähköpostit lakkaavat toimimasta. Mikäli laskua ei ole vielä seitsemän vrk eräpäivän jälkeen maksettu, sivusto tiedostoineen poistetaan palvelimelta.

Jos verkkotunnus halutaan siirtää pois, se tulee irtisanoa hyvissä ajoin ennen rekisteröintijakson päättymistä, jolloin sen siirto onnistuu joustavammin. Verkkotunnusta ei voi siirtää pois hallinnastamme mikäli sen voimassaoloaika on päättynyt.

Mikäli heräsi kysymyksiä, ole hyvä ja ota yhteyttä.